Literatura

Bol serca (wiersz)

ollex

Ból Serca”

 

Jak mnie serce bardzo boli

gdy pomyślę o ludzkiej niedoli,

o tych wszystkich co szczęścia

nie mają,co z swym życiem

rady sobie nie dają.

 

Tyle nieszczęść jest na świecie,

tyle troski i kłopotów,

co tu zrobić ? żeby ulżyć,

aby na tej drodze życia

nie leżały kłody.


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 2 pazdziernika 2014 (historia)

Inne teksty autora

„Extaza”
ollex
Co wieczór
ollex
Czemu ja
ollex
chelmno
ollex
Dla mamy
ollex

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca