Literatura

Co wieczór (wiersz)

ollex

Co wieczór”

 

Co wieczór mówie Tobie

Dobranoc,bo tylko Ty,

jesteś mą dziewczyną wybraną.

 

Dlatego kochana w chwilach

gdy Cię bardzo potrzebuję,

Twoje piękne oczy całuję.

 

Wiem że masz złe doświadczenie,

lecz ja się nigdy nie zmnienię,

lecz jeśli mi uwierzysz, możesz

prawdziwą miłość przeżyć.

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 3 pazdziernika 2014, 10:30
"Co wieczór [mówie] (Tobie)
[Dobranoc,bo] tylko (Ty),
jesteś (mą) dziewczyną wybraną.

Dlatego kochana w chwilach
gdy (Cię) bardzo potrzebuję,
(Twoje) piękne oczy całuję.

Wiem że masz złe doświadczenie,
lecz (ja) się nigdy nie [zmnienię],
lecz jeśli (mi) uwierzysz, możesz
prawdziwą miłość przeżyć."

przy bydlętach i zaimkach, to; wczesnogimnazjalny walentykowo-pamiętnikowiec
przysłano: 2 pazdziernika 2014 (historia)

Inne teksty autora

„Extaza”
ollex
Czemu ja
ollex
Bol serca
ollex
chelmno
ollex
Dla mamy
ollex

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca