Literatura

P JAK SŁOWA ESTETA (wiersz)

Halina Bilenki

jedyny w swoim rodzaju

a jakże pospolity

 

nikt obrazowo tak

nie maluje jak on

słowami

 

ubezwłasnowolniony

z racji strapionej duszy

rozbiera się do naga

byleby ujawnić to co

się ukrywa zdziwionemu

światu...

 

 

jedyny w swoim rodzaju

a jakże pospolity


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Badger
Badger 17 pazdziernika 2014, 01:08
"jedyny w swoim rodzaju, a jakże pospolity" jak my wszyscy tu zebrani :)
przysłano: 11 pazdziernika 2014 (historia)

Inne teksty autora

"POWRÓT TATY"
Halina Bilenki
EURopa
Halina Bilenki
KRYSZTAŁOWE WYMIARY
Halina Bilenki
chytrusynielisy...
Halina Bilenki
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca