Literatura

szkice (wiersz)

Jacek JacoM Michalski

noc ma barwę kobiecych kolan

wspina się do kręgu

to opada windą

tajemnice wypisane

powyżej barków i poniżej bioder

połączone osia szpiku

wszyscy je znają

wszystkim się wydaje

a to tylko rys


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mi Lo
Mi Lo 16 pazdziernika 2014, 20:25
"...wszystkim się wydaje a to tylko rys" mnie nie smakuje.
Badger
Badger 17 pazdziernika 2014, 00:25
"... tajemnice wypisane powyżej barków i poniżej bioder" świetne, dla mnie jest to jak taki uśmiech Grochowiaka.
przysłano: 16 pazdziernika 2014 (historia)

Inne teksty autora

padłe szczury
Jacek JacoM Michalski
pchły i bierki
Jacek JacoM Michalski
skraje
Jacek JacoM Michalski
irokez
Jacek JacoM Michalski
za dymka
Jacek JacoM Michalski
lobektomia
Jacek JacoM Michalski
Żuławy
Jacek JacoM Michalski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca