Literatura

Lot rekreacyjny (wiersz)

Konrad Koper

Przez moment nie stąpałem ( twardo) po ziemi.

 

Z awionetki wyglądały

drzewa jak zapałki, domy jak kwadraciki.

 Jeziora podobne były do kałuży

a człowiek to punkcik…

 

Przypomniały mi się klocki,

ale nie moja ręka bawi się nimi, lecz stwórcy.

 

 

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mi Lo
Mi Lo 16 pazdziernika 2014, 20:15
pozostawił obojętnym. taki chłodnawy ten tekst
przysłano: 16 pazdziernika 2014 (historia)

Inne teksty autora

Wilk
Konrad Koper
Ten klucz…
Konrad Koper
Senna wstążka
Konrad Koper
Widziadło
Konrad Koper
Kosmici
Konrad Koper
Świąteczny
Konrad Koper
Mgła
Konrad Koper
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca