Literatura

„Extaza” (wiersz)

ollex

  „Extaza”

 

Kogut już zapiał,

a ja jeszcze śpię

jedynie kochana

obudzisz Ty mnie.

 

Ty jedna masz Extazy

czar,mnie obudzić

z mym sercem iść w dal.

 

Extaza jest piekna

piękniejsze Twe ciało,

Ciebie i Extazy

by się ciągle chciało.

 

Lecz muszę czekać

aż obudzisz mnie,

czy mam tę Extaze

przeżywać w mym śnie?

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Badger
Badger 20 pazdziernika 2014, 01:49
Po co te powiększone litery? Po co te rymy na siłę? Na spokojnie, wtedy wszystko układa się trafniej ;)
przysłano: 19 pazdziernika 2014 (historia)

Inne teksty autora

Co wieczór
ollex
Czemu ja
ollex
Bol serca
ollex
chelmno
ollex
Dla mamy
ollex

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca