Literatura

„Horoskop” (wiersz)

ollex

„Horoskop”

 

Byk z Baranem

się pobodzie,ale

zawsze żyją w zgodzie.

 

Panna chciała by

Wodnika,

ale ciągle go unika.

 

Strzelec chce ustrzelić

Koziororożca,ale

strzała nie jest ostra.

 

Ryba z Rakiem żyją

w wodzie,w czasie

łowów żyją w trwodze.

 

Bliźnięta,-

chcą wiedzieć ile

ważą,i na Wagę włarzą.

 

Lew i Skorpion to są

szuje ,każdy coś

dla siebie knuje.

 

Całej płęty morał taki

każdy z znaków jest

nijaki.

 

 


słaby 1 głos
przysłano: 19 pazdziernika 2014 (historia)

Inne teksty autora

„Extaza”
ollex
Co wieczór
ollex
Czemu ja
ollex
Bol serca
ollex
chelmno
ollex
Dla mamy
ollex

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca