Literatura

Miara zamierania. Pomiary. (wiersz)

Oskar Rakowski

Odkąd zamierzałem,
dotąd czuję się zniszczony i
wszystko mi się plątać zaczyna.

 

Zanieczyszczone
źródło wszechbytu
okazało się zbyt czyste.


Odkąd zamierzaliśmy odpoczywać
na galaktycznym hamaku
wspólnie lecz bez współudziału.

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 27 pazdziernika 2014 (historia)

Inne teksty autora

Czekający bez umiaru.
Oskar Rakowski
Otchłań rozstania
Oskar Rakowski

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca