Literatura

bez tytułu (wiersz)

Anita Mchura

mamo nóżki moje kiedy pieściłaś

nóżki małej dziewczynki

nie myślałaś że będą to niegdyś nogi sztywne

trupie

oświęcimskie badyle

suche patyki

tak mamo

piórka mi przypnij

a wzlecę wysoko wysoko

najwyżej jak się da

do nieba byle bóg pan dał

 


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 1 listopada 2014 (historia)

Inne teksty autora

***
Anita Machura
niedopasowanie
Anita Mchura
oddychanie
Anita Mchura

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca