Literatura

Czerwone usta czerwonych flag (wiersz)

CDE

zsynchronizowaliśmy się

nasz czas oddychania

odliczaniem pocałunków

 

flagowanie w kolorze czerwieni

podczas bitwy o przetrwanie

kwiatów różanych

 

nie patrzymy czy ktoś inny akurat nosi je w kieszeni

bo w kalendarzu istotne są tylko dni kolejnych spotkań

rezygnacja ze sprinterskich myśli

w pamięci pozostają te o intensywności spaceru

 

przeciwko sztormom posiadamy dwa słowa

o zapachu zefiru

słońce na Twoich włosach

 


dobry– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 5 listopada 2014, 13:52
...no proszę :-)
optowałbym jednak przy całościowej minuskule bez akcentowania zaimka
Mi Lo
Mi Lo 5 listopada 2014, 14:56
awatar cienki
za to tekst jak ta lala.
the end
the end 6 listopada 2014, 10:33
raczej rozsynchrowaliśmy
wiersz też jest rozsynchronizowany
Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski 6 listopada 2014, 14:29
mefisto to napisz lepszy
przysłano: 5 listopada 2014 (historia)

Inne teksty autora

to świat memów i gifów
Paweł Lewandowski
Zaraza
Paweł Lewandowski
Podaj mi dłoń
Paweł Lewandowski
Spotkanie
Paweł Lewandowski
Ściany
Paweł Lewandowski
Mówisz, że człowiek
Paweł Lewandowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca