Literatura

Miłość miodowa (wiersz)

Doris

Odłam kawałek dla siebie
Serca mojego miodowego
Pochowaj proszę w sobie
Podniebienia kołdrze

Delektuj się długo,
Jakbyś nigdy nie jadł
Skosztuj mą miłość,
Tylko dla Ciebie

Smakuj me serce, weź nawet wszystko
Niech będą usta ekstazy blisko

Odłam i dla mnie kawałek siebie
Serca Twojego miodowego
Podaj w swej dłoni
Ciepła niebie
Smacznego, proszę, to ja dla Ciebie...

Do B.


dobry 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 8 marca 2000

Inne teksty autora

***
doris
***
doris
Zagłada
Doris
[***]
Doris
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca