Literatura

Wspomnienie (wiersz)

Goosfrabba

ocieram się uchem o ciszę
długość fal rzeźbi smak
i słone wibracje

ust świst
 
słyszę pieprzyki na szyi
jak malują się ptaki
na tatuażach
o wiele czarniejsze
 
przy nadgarstkach ostyga krew
na samolotach szronią się łzy
 
oddycham ciszej
pustynią słów


słaby 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 22 listopada 2014 (historia)

Inne teksty autora

w krótkiej partii
Goosfrabba
Piętro wyżej
Goosfrabba
Migawki
Goosfrabba
Przedwiośnie
Goosfrabba
NIEPOKÓJ
Goosfrabba
Grudzień Mamo
Goosfrabba
Zblaknienie
Goosfrabba
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca