Literatura

Dziewczyna (wiersz)

Comporecordeyros

 

dziewczyna
o sercu zamrożonym
seksem mielonym
na twarzy
drga jeszcze
niedobite uczucie
może jeszcze o czymś marzy
za uciśniętą szczęką
może jeszcze coś się zdarzy
zanim nadzieje pękną
i ujrzymy w sprzedaży
bez marzeń
jej twarz piękną

 

 

 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 24 listopada 2014, 07:09
...pamiętnikowiec
Comporecordeyros
Comporecordeyros 24 listopada 2014, 15:24
;) Ale nie laurkowy... Pozdr.
przysłano: 24 listopada 2014 (historia)

Inne teksty autora

Fraszka na kruczki prawne
Comporecordeyros
Chwile
Comporecordeyros
Fraszka
Comporecordeyros
Garść wiadomości
Comporecordeyros
Uroda pogody
Comporecordeyros
Bruno
Comporecordeyros
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca