Literatura

Jesteśmy (wiersz)

abojawiem

Jesteśmy, istniejemy,
może nawet w przeciwieństwie
do tego, co robimy,
a może nawet wbrew sobie.
A nawet na pewno wbrew
sobie i wszystkiemu,
jeżeli najwięcej co robimy,
to kochamy i myślimy -
żeby nie powiedzieć,
że myślimy, że kochamy.


przysłano: 25 listopada 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca