Literatura

W chwilach zwątpienia (wiersz)

abojawiem

W chwilach zwątpienia
(jak choćby wtedy,
kiedy jest się zrobionym
na szaro) widzi się
wszystko czarno.
Chociaż, czy ja wiem,
czy widzi się tak,
jak jest, czy tak,
jak się wydaje, że jest.
Zresztą, co tu mi
dużo mówić,
przecież w nocy
czarne są wszystkie koty.


przysłano: 25 listopada 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca