Literatura

swobodnie rozważając poprzednie wcielenia (wiersz)

Jarosław Baprawski

kiedyś kochanie napiszemy ksiażkę
wszystkie epizody spłyną w deltę orinoko
podpalimy trawę
niech bitelsi dżimi hendriks
odpoczywają w pokoju

 

zachowałem dla ciebie ostatni dymek
łzę w oku

 

i tęsknotę która uwiera
gdy uwiązany do drzewa

 

chcialbym oddać za ciebie życie


wyśmienity 2 głosy
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Margo 19 grudnia 2014, 10:50
pięknie...
wodoodporny 19 grudnia 2014, 12:02
Podobało się
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski 19 grudnia 2014, 23:05
..Dzięki ! :)
przysłano: 19 grudnia 2014 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca