Literatura

CÓŻ WIĘCEJ MOGĘ CI DAĆ (wiersz)

Sylwia Aszendorf

 

CÓŻ WIĘCEJ MOGĘ CI DAĆ
OPRÓCZ MIŁOŚCI MOJEJ
CZASAMI MYŚLĘ 
NIESPEŁNIONEJ

CÓŻ WIĘCEJ MOGĘ CI DAĆ
OD UŚMIECHU CO RANO
I CIEPŁYCH TKLIWYCH RĄK
CO PIESZCZĄ TWOJE CIAŁO

CÓŻ WIĘCEJ MOGĘ CI DAĆ
OPRÓCZ SIEBIE
TAKĄ MNIE POKOCHAŁEŚ
I NIE ŻĄDAJ WIELE

CÓŻ WIĘCEJ MOŻESZ MI DAĆ
OPRÓCZ SIEBIE
TAKIEGO CIĘ POKOCHAŁAM
MYŚLĘ ŻE NIE ZWARIOWAŁAM


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 20 grudnia 2014, 09:00
...dyrdymalizm
przysłano: 19 grudnia 2014 (historia)

Inne teksty autora

EKSPLOZJA
Sylwia Aszendorf
CIEMNY KSIĄŻĘ
Sylwia Aszendorf
CISZA
Sylwia Aszendorf
POCAŁUNEK GWIAZDY
Sylwia Aszendorf
ODEBRALI MI
Sylwia Aszendorf
EKSTREMALNIE
Sylwia Aszendorf
IDŹ OBOK
Sylwia Aszendorf
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca