Literatura

bo życie to życie a nie kupczenie życiem (wiersz)

abojawiem

kto ma chociaż jako
takie pojęcie o życiu
nie wybrzydza na życie
bo życie jakie by nie było
co by się nie działo
potrzebnie czy nie potrzebnie
wszystko ma swoje
uzasadnienie a przynajmniej
nic się nie bierze z niczego
i zawsze trzeba myśleć
że idzie ku lepszemu


przysłano: 20 grudnia 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca