Literatura

Oburzony jestem (w końcu tym co mi szkodzi a nie pomaga) (wiersz)

abojawiem

nigdy nie mówiłem
że ze mną jest dobrze
ale ktoś nie musi mi
przypominać jak jest
bo dobrze wiem jak jest
i czym to się kończy
że najczęściej niczym

 

a jakby mogło być -
nie może bez zaufania
ani do kogoś ani do
siebie czyli obejdzie się
bez popychania i bez
nagabywania - to co
że w dobrej wierze


przysłano: 21 grudnia 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca