Literatura

Niespełniona ochota (wiersz)

marcinhaba

Nie przespałem się z Józefem, bo jestem facetem
Nie przespałem się z Bożeną, bo nie stać mnie na Bożenę.
Z córką sąsiadki również się nie przespałem
Nie jestem aż taki spragniony by łamać prawo
Z samą sąsiadką się nie przespałem
W końcu mąż z nią sypia
Została jeszcze Magda ale ona się wstydzi tak od razu
Ja nie mam tyle czasu
Za to Anna lubi szybko ale za to tylko z kobietami
Z Mariolą też nie, boli ją ząb
Zastanawiam się dlaczego nie głowa
Przecież kobietę powinna wtedy boleć głowa
Helena też się nie przyda, rozdaje syfilisa
Znów będę musiał przespać się sam z sobą

słaby+ 13 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 17 pazdziernika 2001

Inne teksty autora

Miasto
marcinhaba
Koniec świata
marcinhaba
On i lutownica
marcinhaba
Wybory
marcinhaba
Ty i ja
marcinhaba
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca