Literatura

torami (wiersz)

Ata

 

zagubieni w pociągach

tłoczymy się w przedziałach

gdy dorosłym nie wypada

pytać o drogę

 

przytulamy cienie

niespokojnym snem

kontrolując obrazy zza szyb

 

w strachu przed opuszczeniem

bezpiecznego miejsca

żyjemy

 

buntem przeciw wolności

 


dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 25 grudnia 2014, 16:14
w tym życiu jak w pociągu lubo i vice wersja... masz rację, stanowczo masz rację!
w mnie trafiłaś:)
Ata
Ata 27 grudnia 2014, 01:52
dziekuje Grzesiu :)
przysłano: 22 grudnia 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca