Literatura

KORPO (wiersz)

Witold Szwedkowski

 

...sracje

pierdacje

aspiracje

imitacje...
 

(16.12.14)


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mi Lo
Mi Lo 23 grudnia 2014, 14:56
jeeeeetam
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 25 grudnia 2014, 16:16
jakby to... no racja... tylko którędy stąd do poezji?
aaaa i brakuje tu w nagłówku: fruuustracje
Usunięto 2 komentarze
przysłano: 23 grudnia 2014 (historia)

Inne teksty autora

Słowiański przykuc
Witold Szwedkowski
SOR
Witold Szwedkowski
=
Witold Szwedkowski
Żąda dostępu do morza
Witold Szwedkowski
Mentoring
Witold Szwedkowski
Not so blue monday
Witold Szwedkowski
Maszynoznawstwo 2
Witold Szwedkowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca