Literatura

Nie osiągniemy (wiersz)

Paweł Lewandowski

Rocznik profesorem od walki z samym sobą

wyszukiwarka stron ma węch psa myśliwskiego

zgnilizna postów niczym kolejny tom Martina

atest klawiatury made in china.

 

Dobre rady to kupuje tylko po przecenie

czasy ekspertów poustawianych

w dybach codzienności

jak siedzą to zaczytaniem

zbliżeniowym zapisaniem.

 

Przelał żale korkami brzuchatemi

w skupiskach chudoty

nie boja się nosić tych samych ubrań

maja dziury w kieszeniach ambicji

pozaszywane zaskórniaki i kredyty

banki Forsycji.

 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski 23 grudnia 2014, 11:49
musiałem to wypluć przed świętami...
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 25 grudnia 2014, 16:18
no wyplułeś... tylko każde spluwanie moim zdaniem musi przynieść w puencie cos w zamian za....
Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski 26 grudnia 2014, 08:52
w zamian za co?
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 26 grudnia 2014, 10:08
w zamian za to czego się pozbyć powinno po przeczytaniu... czy też wypluciu... innymi słowy nie ma tu drugiej strony medalu:)
Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski 26 grudnia 2014, 16:04
może i nie ma, tekstu bronić nie będę gdyż jest po prostu słaby jak na moje możliwości....
przysłano: 23 grudnia 2014 (historia)

Inne teksty autora

to świat memów i gifów
Paweł Lewandowski
Zaraza
Paweł Lewandowski
Podaj mi dłoń
Paweł Lewandowski
Spotkanie
Paweł Lewandowski
Ściany
Paweł Lewandowski
Mówisz, że człowiek
Paweł Lewandowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca