Literatura

Jak my się kochamy (wiersz)

abojawiem

Nie mam już do ciebie

bezgranicznego zaufania,

a jeśli nie mam do ciebie,

to nie mam do nikogo.

 

Ale chociaż (nie wiem,

czy już, czy może

jeszcze nie tak prędko)

nie żal mi umierać.

 

No i czy ja cię muszę

przekonywać, jakie co

jest bez jednego kogoś.  

 

A ty mnie, że kiedy

nie ma czegoś jednego,

to tak, jakby nie było nic.


przysłano: 21 stycznia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca