Literatura

bez serca (wiersz)

Gacek

za oknem

za ścianą

za murem 

za bramą

za rzeką

za mostem

wyrosłem

 

za szybki

za śmiały

za miły

za biały

za wściekły 

za mściwy

wadliwy

 

zbyt kradłem

kłamałem

kląłem 

zbyt brałem

za dużo

przeżyłem

...byłem


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Usunięto 2 komentarze
przysłano: 2 lutego 2015 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca