Literatura

***[nazwali mnie bezdomną] (wiersz)

Ata


nazwali mnie bezdomną
jakbym nie żyła 
choć krypta też jest schronieniem

znudziło mi się życie w pudełku ze ścian
tymczasem świat ma wiele pokoi

korytarz z milionem drzwi
których klamki co dzień naciskam

 


wyśmienity 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 4 lutego 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca