Literatura

Oj tęsknoto (wiersz)

Katttax

Gdzie jesteś, gdy Ciebie nie ma

Gdzie jesteś,  gdy oczy me nie widza Cię..

 

Napełniasz mą duszę tęsknotą

Która rozrywa mnie

Jakbym była jakąś miernotą !

 

Gdzie jesteś, gdy Ciebie nie czuję 

Gdzie jesteś, gdy palce me wariują

Próbując znaleźć Cię..

 

Tęsknota jest okrutna

Nie ma serca, ani nic od środka

Męczy mnie, aż poddam się i zapomnę Cię...


słaby+ 6 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ir
Ir 7 lutego 2015, 10:16
Zaimków osobowych na kilka utworów, w tym użyte w formie archaicznej. W sumie naliczyłam 10.
Treść taka "waletynkowosztanbuchowa" nie niesie słowem, ot, czyta się i zaraz zapomina.
Słabiutko.
roftt
roftt 7 lutego 2015, 13:49
no, nie wiem... mam nadzieję, że to nieporozumienie, ale wierzę w Ciebie stąd ten głos oddany na wiersz. Pozdro :)
kobieta ze złą buzią
kobieta ze złą buzią 7 lutego 2015, 18:02
"Gdzie jesteś, gdy palce me wariują (...)
Męczy mnie, aż poddam się i zapomnę Cię.."


no, to bardzo dobre jest. może zabić.

kiedyś napisałam coś podobnego pewnemu poecie i wiesz co się stało?
- przestaliśmy pisać! :)
Mithril
Mithril 8 lutego 2015, 16:57
infantylny, przezaimkowany pamiętnikowiec z bykiem diakrytycznym
- przed wykrzyknikiem nie stawia się spacji

"(...) ani nic od środka".......................winno być: "w środku"
Mi Lo
Mi Lo 8 lutego 2015, 19:08
żarcik?
przysłano: 6 lutego 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca