Literatura

Pierwsza gwiazdka (wiersz)

Matkovsky

CHODŹCIE DO KALAMBURA

tamtej pani wczoraj nie było.

Były za to miłe osoby,

których teraz mocno żałuję..

 

Dlaczego przez jednego cierpią miliony?

Niewinne i dobre dusze,

które mnie, ranną

szkłem parkietowym

opatrzyły jak królewnę z obrazka.

 

Krokodyl się nawet uśmiechał.

I barman był dla mnie miły,

tej pani niedobrej

nie było.

 

Na fejsie zamigotała

pierwsza gwiazdka.

Pierwsza i jedyna.

Kłuje jak ostropest moje oczy

zatopione we łzach.

 

Dlaczego Ci dałam

mój Kalamburze

JEDYNKĘ?
Bo wkurzyła mnie
jakaś głupia pała????

 

Już za późno.
Edycji zrobić się nie da.
łzy lecą ale na próżno,

teraz już tylko trzeba

WAM WSZYSTKIM POSTAWĆ KOLEJKĘ

bawcie się dobrze W KALAMBURZE

 

BO ON JEST EKSTRA


niczego sobie 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 8 lutego 2015, 19:14
...kocopoły
Ata
Ata 8 lutego 2015, 19:51
zdaje się nieuporządkowane
Matkovsky
Matkovsky 8 lutego 2015, 22:57
sam jesteś kocopoł
Matkovsky
Matkovsky 8 lutego 2015, 22:58
Ata, jestem bałaganiarą ;)) jak już tu wchodzę to rzucam wszystko byle jak
Mithril
Mithril 9 lutego 2015, 14:13
"Matkovsky wczoraj, 22:58
Ata, jestem bałaganiarą ;)) jak już tu wchodzę to rzucam wszystko byle jak"

zatem nie dziwi takie pierdosłowie i odszczekiwanie czytelnikom
- a taką gówniażerię, to już ocenię
Matkovsky
Matkovsky 9 lutego 2015, 16:31
nie zesraj się mithril
Mithril
Mithril 9 lutego 2015, 20:19
"Matkovsky dzisiaj, 16:31
nie zesraj się mithril"

widzę, że pisanie pierdół idzie u ciebie w parze z głupotą - nie dziwi nic
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 22 lutego 2015, 12:35
Tym wierszem możesz czuć się zrehabilitowana za tę jedynkę. :D
przysłano: 7 lutego 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca