Literatura

XXX (wiersz)

Młoda;*

Ten świat jest chory,
Brak sensu istnienia...
Nie ma po co żyć,
Nie spełniają się marzenia.
Życie z dnia na dzień
Traci swój blask;
Nie zatrzymuj mnie,
Nadszedł wreszcie mój czas.
Skoczę z mostu
Lub pętla zaciśnie się,
Nie będzie Ci żal
Jutro znów obudzisz się.
Będzie jak czternaście lat temu,
Gdy nie było mnie:
Nadal będziesz na tym świecie,
Leacz ja już nie...


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 12 marca 2015 (historia)

Inne teksty autora

Jestem
Młoda;*

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca