Literatura

Jak jakie dziecko (wiersz)

abojawiem

Jakie to głupie,

a jakie piękne,

ale ja, jak dziecko,

czym bardziej

jestem blisko ciebie,

tym bardziej się

onieśmielam.


przysłano: 26 marca 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca