Literatura

Z wzajemnością czy bez wzajemności (wiersz)

abojawiem

Dlaczego tych których najbardziej

kochamy - najbardziej ranimy?

Bo oni sami nam dają

czy my sami sobie pozwalamy?

 

A cóż w tym dziwnego że więcej

że łatwiej że prędzej możemy

zrobić i robimy z tymi którzy

(dzięki jednej przecież miłości)

są nam oddani ponosić

i ponoszą nie tylko takie ofiary!


przysłano: 26 marca 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca