Literatura

Ulotność (wiersz)

Sylwia

o tym, jak bardzo "chwilowi" jestesmy...
Mów do mnie szeptem...
...jesteś zbyt daleko, bym mogła Cię usłyszeć...

Zbyt długo uciekam od złych myśli
Zbyt mocno bronię się przed ukojeniem
Chcę ukryć prawdę

Coś bierze mnie w ramiona, tuli
wywlekam całą swą słabość
daję ją światu i czekam....

Coś odpycha mnie od siebie, milczy
zamykam całą swą wolę nieistnienia
Chcę wszystko zebrać, już nie mam czasu

niczego sobie– 10 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
kozek
kozek 3 lutego 2007, 21:22
bierze mnie... dlaczego
przysłano: 25 września 2001

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca