Literatura

TĘSKNOTA (wiersz)

Sylwia Aszendorf

 

ŻYJĘ I TĘSKNIĘ
ZA TYM CO BYŁO
CO GDZIEŚ W PRZESZŁOŚCI
SIĘ WYDARZYŁO
MIĘDZY PALCAMI PRZELECIAŁO
I URATOWAĆ SIĘ NIE DAŁO
ŻYJĘ I MYŚLĘ
ŻE MOJA DROGA
CHOĆ WYBOISTA
KRĘTA CIERNIOWA
MIŁOŚCIĄ TWOJĄ 
NAZNACZONA
MA PRZECIEŻ JAKIŚ
CEL

ŻYJĘ I TĘSKNIĘ
ZA TYM CO BYŁO
I ZA TYM 
CO BĘDZIE

 


fatalny 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ir
Ir 27 kwietnia 2015, 09:01
...było...wydarzyło...przeleciało...dało...ło...ło.... BEZNADZIEJNIE !
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf 30 kwietnia 2015, 13:48
BEZNAJDZIENNIE ZAPALIĆ ŚWIATŁO W ŚRODKU NOCY...PUNTO INTEROGATIVO...
przysłano: 26 kwietnia 2015 (historia)

Inne teksty autora

EKSPLOZJA
Sylwia Aszendorf
CIEMNY KSIĄŻĘ
Sylwia Aszendorf
CISZA
Sylwia Aszendorf
POCAŁUNEK GWIAZDY
Sylwia Aszendorf
ODEBRALI MI
Sylwia Aszendorf
EKSTREMALNIE
Sylwia Aszendorf
IDŹ OBOK
Sylwia Aszendorf
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca