Literatura

UŚMIECHNIJ SIĘ (wiersz)

Sylwia Aszendorf



KAŻDEGO RANKA GDY WSTANIESZ
UŚMIECHNIJ SIĘ KOCHANIE
PODZIĘKUJ PANU BOGU
ZA NASTĘPNY DZIEŃ
SPOJRZYJ W LUSTRO RADOŚNIE
ZMARSZCZKI BÓLU WYPROSTUJ
BO ŻYCIE JEST ZBYT KRÓTKIE
ABY W SMUTKU ŻYC
A GDY PÓJDZIESZ DO PRACY
A TWÓJ SZEF KRZYWO PATRZY
TY Z UŚMIECHEM NA TWARZY
PRZYWITAJ SIĘ
BO NIC CENNEGO W TYM ŻYCIU
NIE ZASTĄPI UŚMIECHU 
AKCEPTACJI SIEBIE
I TEGO CO MA BYĆ

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Smutna Żaba
Smutna Żaba 29 kwietnia 2015, 00:30
nie, dziękuję. żabki się nie uśmiechają.
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf 29 kwietnia 2015, 08:26
A MOŻE TAK ZMIENIĆ ,,SMUTNĄ ŻABKĘ NA RADOSNĄ ŻABKĘ,, POZDRAWIAM
Bogusław Uściński 29 kwietnia 2015, 23:22
czemu Ty piszesz Spojrzyj a nie spójrz?
To Mickiewicz pisał "Spojrzyj Marylo". Dziś mówimy spójrz prawda?
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf 30 kwietnia 2015, 12:23
BO JA ,,ZAKOCHANA,, W MICKIEWICZU PROPAGUJĘ ,,ROMANTYCZNOSĆ,,
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf 30 kwietnia 2015, 12:30
Bogusław Uściński wczoraj, 23:22
czemu Ty piszesz Spojrzyj a nie spójrz?
To Mickiewicz pisał "Spojrzyj Marylo". Dziś mówimy spójrz prawda?

TO SĄ NASZE KORZENIE...A KTO POWIEDZIAŁ ŻE TRZEBA JE SPRZEDAĆ ZA TYSIĄCE SŁÓW BEZ ZNACZENIA...
Bogusław Uściński 14 maja 2015, 23:27
No to już pisz przedać a nie sprzedać bo tak mówili za Mickiewicza
przysłano: 27 kwietnia 2015 (historia)

Inne teksty autora

EKSPLOZJA
Sylwia Aszendorf
CIEMNY KSIĄŻĘ
Sylwia Aszendorf
CISZA
Sylwia Aszendorf
POCAŁUNEK GWIAZDY
Sylwia Aszendorf
ODEBRALI MI
Sylwia Aszendorf
EKSTREMALNIE
Sylwia Aszendorf
IDŹ OBOK
Sylwia Aszendorf
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca