Literatura

Tylko pomyśl (wiersz)

abojawiem

Tylko pomyśl,

jakim ciężarem,

nie do udźwignięcia,

a jakim nie do zniesienia

może być dla kogoś

ciężar, który ty

bez niczego,

czyli bez czyjejś

pomocy (mówiąc wprost -

bez łaski) dźwigasz.

 

P.S.

Tylko pomyśl,

jaki to straszny afront.


przysłano: 30 kwietnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca