Literatura

Zombie Boy (wiersz)

arte

Magiczne dni kiedy wszystko się udaje

chodzisz tymi samymi ulicami
zaglądasz do tych samych miejsc
by czytać te same książki
oglądać filmy z ludźmi z którymi piłeś
i dostawałeś padaczki a na drugi dzień
nic nie pamiętałeś mówiłeś dzień
jak dzień i tak co dzień szukałeś snu
jesteś przezroczysty jak rozkład jazdy
do nicości
otchłań innych jest większa niż twoja
nie martwisz się
że zapijesz się na śmierć każda droga
kończy kształty w czerni
jest spokojem który wiedzie w pustkę
pozbawioną treści
pociąg ściana świat człowiek słowa
odkąd zorientowałeś się że nie żyjesz
martwisz się tylko by nie zabrakło
alkoholu nie warto ratować dna butelki


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mi Lo
Mi Lo 2 maja 2015, 19:31
A ten niekoniecznie mi się widzi. Msz. sporo poniżej możliwości autora.
abc
abc 3 maja 2015, 00:44
tu się mylisz
Mi Lo
Mi Lo 3 maja 2015, 00:46
Mam do tego prawo :)
Zresztą zaznaczyłem , że to moja opinia.
Janusz Gierucki
Janusz Gierucki 12 maja 2015, 23:54
Pierdol wszystko , nie pisz i pij..!
Usunięto 2 komentarze
przysłano: 2 maja 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca