Literatura

Tak własnie qurwa lubię cię całować (wiersz)

Janusz Gierucki

Tak  właśnie, tak właśnie lubię Cię całować!

gryząc wargi, pochwytując koniuszek języka,

w zapamiętałym akcie bezgłośnej konwersacji

w transkrypcji doznań z poczucia dotyku...

   ...w tym ekspresyjnym tango

kiedy ciało w ciało wrośnięte

a w gardłowym zawołaniu –

nie tkwi rytm 

i wibracja poczęcia.

Tak właśnie,  tak właśnie qurwa

lubię Cię całować,

przełamując  tradycyjne pojęcia!

 

Na przekór normom

i dobrym obyczajom.

W twych ramionach –

bezpieczny.

Mizoginicznie -

szczęśliwy.

Odnajduję się

w polocie męskiej wyobraźni!

A zatracam

w paroksyzmie wyuzdania!


wyśmienity– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Bogusław Uściński 22 maja 2015, 12:24
Świetne! Świetne! Świetne! Soczyste i pełnie ekspresji. Takie wiersze qrwa lubię czytać. I wystarcza pi podpowiedź mojej wyobraźni z kim to robię. Doprecyzowania tego już mi Januszu oszczędź :))))
Janusz Gierucki
Janusz Gierucki 22 maja 2015, 21:14
Bogusławie. Coraz bardziej mi się podobasz. Już nalałem ci szklaneczkę 12-letniej whisky...-)
Bogusław Uściński 25 maja 2015, 13:47
Zaniepokoiłeś mnie tym podobaniem, ale whisky łagodzi ten niepokój. rewanżuję się winem własnej produkcji.
Janusz Gierucki
Janusz Gierucki 25 maja 2015, 14:24
Znakomicie - aronia czy głóg?
Bogusław Uściński 26 maja 2015, 23:06
Niesamowita intuicja. Aronia. Wino z aronii to wino z charakterem.
Ale mam tez winogrona. I chyba nimi zajmę się niedługo na większą skalę.
Janusz Gierucki
Janusz Gierucki 26 maja 2015, 23:54
Bogusławie. Zatem zapraszam Cię już teraz do mojej posiadłości pod Mławą. Czynimy tam różne próby winne. Czy wiesz, że także sok z brzozy jest niezłą bazą winną?-)
przysłano: 22 maja 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca