Literatura

dni robocze (wiersz)

typ

jemy ciepłe jeziora przed wyjściem

a w drzwiach oni poskramiają gaz

skazują terrorystę

 

wyrzucamy śmieci 

nieśmiałe kraje

o nowatorskich architekturach

 

rozpinamy przed ochroną

kieszenie plecaków

działy produkcyjne

 

podróżujemy po sieci

kolonizujemy żyzne portale


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
Fajna puenta. Dobry, zwarty tekst
K.Dorosiński 15 czerwca 2015, 06:42
oni - ale jacy oni? kosmici czy co?
temat żyzny i aktualny, ale jakoś mnie nie porwało
Pozdrawiam
Mi Lo
Mi Lo 15 czerwca 2015, 12:29
brzmi fajnie, a pozostawia po sobie jedynie bałagan.
zgrzyt
slavic player 15 czerwca 2015, 23:12
szanta,

dzięki.

xblade,

a muszę mówić "jacy oni"?

Mi Lo,

dlaczego?
Mi Lo
Mi Lo 15 czerwca 2015, 23:33
i to jest właśnie pytanie do autora. dlaczego?
slavic player 16 czerwca 2015, 11:00
Przecież to Ty postawiłeś ten zarzut.
Mi Lo
Mi Lo 16 czerwca 2015, 13:02
to nie zarzut. to jedynie odczucie uważnego czytelnika.
jeśli czujesz się urażony, to mogę stwierdzić, że to zapewne wina czytelnika.
może poczujesz się wtedy lepiej, ale nie jestem pewien, że to o to własnie chodzi.
slavic player 16 czerwca 2015, 23:53
Nie czuję się urażony. Próbuję tylko się dowiedzieć, gdzie jest ten zgrzyt i bałagan.
Mi Lo
Mi Lo 17 czerwca 2015, 00:23
zanim oswoiłem języki obce śpiewałem "po szwedzku" i było super: nuta w nutę.
tu też brzmi, ale treść pozostawia obojętnym
przysłano: 13 czerwca 2015 (historia)

Inne teksty autora

Bramy
slavic player
Przewozy
slavic player
Przystanki
slavic player
miastowe rozkminy
slavic player
kosmiczny turner
slavic player
nowe strategie
slavic player
kuźnia młodości
slavic player
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca