Literatura

Sława na Wywrocie (wiersz)

Capri

wierzę

że elita 

bardziej doceni moją twórczość

niebawem sławnym się tu stanę

moją poezję zamieszczą w czytelni

 

polecane


niczego sobie 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Margo 25 czerwca 2015, 13:17
Capri, życzę Tobie tego, choć :"głową muru nie przebijesz", uważaj na melonik...Pozdr:)
kopia cesarza internetu 25 czerwca 2015, 14:41
Dzięki Margo, każdy ma skryte marzenia ja też,,,
Bogusław Uściński 25 czerwca 2015, 15:12
Capri pamiętaj, że nie ważne czy Cię drukują, ważne czy Cię czytają.
Ja Cię czytam bo lubię jak piszesz.
Kilka chybionych poleceń i znaczek polecane traci na wartości.
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski 26 czerwca 2015, 21:24
..zajmie Ci to pięć godzin dziennie..:)..przyda się dobry sprzęt i nadmuchiwany kajak!..:)
przysłano: 25 czerwca 2015 (historia)

Inne teksty autora

chyba jestem artystą
kopia cesarza internetu
tłusta plama
kopia cesarza internetu
tłusta plama
kopia cesarza internetu
wyróżnienie
cesarz internetu
praca czyni miszcza
nieznajomek
kacabaja
nieznajomek
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca