Literatura

pseudomuzyk (wiersz)

Capri

raper Popek

szczyt prymitywizmu i kiczu

zakompleksiony śmieszny chłopek


fatalny 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 13 lipca 2015, 20:02
że też Ci się ta laga nie omsknie, Capri, kobieto w cylindrze...
kopia cesarza internetu 13 lipca 2015, 20:49
Kuba to Twój fan?
room
room 14 lipca 2015, 10:05
Co to ma być?
Mi Lo
Mi Lo 14 lipca 2015, 10:18
ulało się. gorzko i żółto dookoła.
kopia cesarza internetu 14 lipca 2015, 13:12
Rap
pseudomuzyka
gnijący ochłap
rapowanie
bzdurne kiczowate gadanie
room
room 14 lipca 2015, 14:34
I co z tego, to same oczywistości, gdzie tu liryka?
czytelnik gdyby nie znał ciula Popka co z tego wyniesie, nic.
Mi Lo
Mi Lo 14 lipca 2015, 14:42
nie znam popka, a rymowane nawijanie pod sklejone bity raczej mnie nie rajcuje, ale wiem, że i w tej materii są Twórcy:
np. Fisz dorównujący utalentowanemu ojcu
i L.U.C. z jego całkiem sensownymi projektami
abc
abc 14 lipca 2015, 15:46
Fisz i L.U.C. to całkowicie inna liga.
Popek i Firma to gangsta łoł ;)
są umiejącymi się sprzedać biznesmeni
robiący dzieciakom wodę z mózgu,
muzą i ciuszkami. Niestety nie widzę
w tym tekście jakichś szczególnych walorów.
kopia cesarza internetu 14 lipca 2015, 18:16
Jakiś łepek upodobnił się do popka, wycinając sobie szramę na twarzy.
kopia cesarza internetu 14 lipca 2015, 18:19
Walorem tekstu jest zwrócenie uwagi na prymitywny rap, który otumania młodzież.
Bogusław Uściński 17 lipca 2015, 12:57
Rap świadczy o degeneracji naszego świata, o wywróceniu systemu wartości do góry nogami. Rap to przykład, że sztuką starczy dziś coś nazwać i już jest sztuką. Relatywizm moralny, wszystkowolnizm i wzorce z rynsztoka. Równia pochyła.
kopia cesarza internetu 19 lipca 2015, 15:50
Cieszę się że na Wywrocie są jeszcze obiektywnie myślący ludzie , potrafiący odróżnić muzykę od rynsztoku.
przysłano: 13 lipca 2015 (historia)

Inne teksty autora

chyba jestem artystą
kopia cesarza internetu
tłusta plama
kopia cesarza internetu
tłusta plama
kopia cesarza internetu
wyróżnienie
cesarz internetu
praca czyni miszcza
nieznajomek
kacabaja
nieznajomek
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca