Literatura

only you i orgazmy na wiwat (wiersz)

Jarosław Baprawski

myślę o gwiazdach

które nie wiedzieć dlaczego

przeleciały przez moje łózko kuchnie kieszenie

 

które dalej są natchnieniem przygłupów

w jeśli zdążysz wypowiedz życzenie

 

to przecież tylko

 

"zimne dziwki nieczułego kosmosu"

 

za oknem latarnia

i moja polarna dziewczyna

 

dalej już nic

 

 

 


dobry 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 15 lipca 2015, 07:47
"łózko"...............................(?)

">w< jeśli"..........................jeżeli już (pod warunkiem, że to nie rympał) to tak:
"(...) przygłupów w
jeśli..."

..............................finał

"za oknem latarnia
i moja polarna dziewczyna

dalej już nic"

...ciekawy
Mi Lo
Mi Lo 16 lipca 2015, 12:18
romantyk, cy cuś?
;-)
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski 17 lipca 2015, 13:46
..Miło mi ..Pozdrawiam!!!..:)
przysłano: 14 lipca 2015 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca