Literatura

rozpaczliwy hedonista (wiersz)

Druid777sg

opisywanie codziennego bycia kimś tam
fałszywa skromność, że rajcuje każda chwila, zwyczajna
pierdolenie - brzydkie słowo

w życiu trzeba szukać płomieni - myślę
trzeba stąpać po krawędzi noża, trzeba z niej zlizywać krew
każda chwila jest ważna, która ma sens
nie dać się zaprogramować, mieć kontrolę - szaleństwo

chcę by znalazła mnie miłość - chcę oszaleć
chcę też poukładanych klocków na stole
chcę wszystko

 


słaby+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 18 lipca 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca