Literatura

w nazaretańskiej batalii ze śmiercią (wiersz)

Jarosław Baprawski

jeżeli nie miałem wyboru

w kimkolwiek być prawdą

 

to na pewno pozostając wierny

 

jedną nogą przy Jezusie

a drugą przy synu cieśli

 

wygrałem poezją


słaby+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 20 lipca 2015, 11:39
Najpierw stwierdziłem, że ślizgasz się po maśle. Ach, ten pośpiech. Jest przecież różnica między Jezusem, a snyem cieśli - przynajmniej taka być może.
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski 20 lipca 2015, 12:15
...znaczna..:)
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 20 lipca 2015 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca