Literatura

HINDENBURG (wiersz)

Jakint

Kolejny album do kolekcji. Liczba 487 staje się

magiczna za sprawą Badly Drawn Boy.

 

Tylko ja słucham. Tylko ja słyszę. Tylko po nic.

Jak z zakupem telewizora bo w starym wypaliło piksle.

 

Cóż z tego skoro matryca roku przekazuje obraz

w którym Lis na żywo ma zepsute zęby. 

 

Paralelizm. Nowe jak i stare. Moje twoje nigdy

tak samo rozczytane. Moizm.

 

 

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 4 sierpnia 2015, 17:15
no proszę - hindenburg (reaktywacja)
...cyferki dla mnie enigmatyczne, ale kwalitatywnie czytało się bardzo dobrze
a lis, to stary kłamca :-)
Jakint
Jakint 4 sierpnia 2015, 20:23
Dzięki za dobre słowo. 487 to ilość płyt które walają się w moim lokum. Co do kłamców... szkoda strzępić. :)
przysłano: 2 sierpnia 2015 (historia)

Inne teksty autora

ROJBER
Jakint
BIAŁY
Jakint
SKŁADAM SIĘ
Jakint
OBRAZY
Jakint
EKFRAZA
Jakint
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca