Literatura

Niepewność w kochaniu (wiersz)

ICha

Dał jej tę chwilę,

za którą ona oddała siebie.

Nie całą...

ale ważniejszą jej część.

Czuła to.

I czuła, że on czuje.

Nie wiedziała, że zapomni...

A może pamięta?

Udaje?

Cierpi?

I nagle ją tuli.

Przypadkowo?

Czuje jak boli.

Czuje jak krzyczy.

Nie reaguje!


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 5 sierpnia 2015, 15:54
...pozawierszne to
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 10 sierpnia 2015, 19:25
list do nikąd a już nie do poezji z pewnością
przysłano: 5 sierpnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca