Literatura

nie czytaj tego wiersza (wiersz)

Jaro (Jarosław Pasztuła)

dość bzdur

wytartych teksasów bandamek 

czarnych skór 

 

dość ściszonej muzyki

wszystko na full 

niech wali po ścianach stare wredne babsko

 

na melinach zapach zupy na kościach

ostatni gasi światło

nigdy nie zapłonie płomień

 

przy skalniaku w półmroku

ściskam flaszkę patykiem pisane

dobroć z naszych jabłek

 

muzyka cykad żaby słabe

ciepła woda każdego szkoda

zbudujmy im żłobek tuż przy autostradzie

dziewczyny między klientami 

zabawią  żabę inaczej 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mi Lo
Mi Lo 17 sierpnia 2015, 15:26
z tego można zrobić kawał niezłego tekstu. teraz jest jedynie zajawka.
Yaro
Yaro 20 sierpnia 2015, 21:35
co mam zmienić co dodać napisz Mi Lo a zrobię z zajawki dobry tekst pomysły są.pozdrawiam..
przysłano: 14 sierpnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca