Literatura

CHORĄGIEWKA (wiersz)

Sylwia Aszendorf

NIE LUBIĘ CHORĄGIEWEK
CO ZMIENIAJĄ ZDANIE
W PIĘĆ MINUT
JAK WIATR POWIEJE

OCENIAJĄC ŻYCIE
DRUGIEGO
BEZ PODSTAW
JAKBY PRZEŻYLI JE
ZA NIEGO

KOCHAM STABILNOŚĆ
WIARĘ I WIĘZ
WYBACZAM WSZYSTKO
CO INNE JEST

A CHORĄGIEWCE
DAM DOBRĄ RADĘ
,,CHORAGIEW NA MASZT,,
BOŚ TY WYCHOWANA
POD POLSKĄ BANDERĄ

 

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 20 sierpnia 2015, 18:43
...a lyterufka nadal jest
przysłano: 20 sierpnia 2015 (historia)

Inne teksty autora

EKSPLOZJA
Sylwia Aszendorf
CIEMNY KSIĄŻĘ
Sylwia Aszendorf
CISZA
Sylwia Aszendorf
POCAŁUNEK GWIAZDY
Sylwia Aszendorf
ODEBRALI MI
Sylwia Aszendorf
EKSTREMALNIE
Sylwia Aszendorf
IDŹ OBOK
Sylwia Aszendorf
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca