Literatura

Co tu mówić (wiersz)

abojawiem

Twojej argumentacji

nie da się obalić,

ani zamierzam.

Ale kto wie, czy ja

tak samo jak ty

nie myślę i czuję.

 

My to może nawet

porozumiewamy się

pozazmysłowo. 

No to więc wiem,

co o mnie myślisz,

a czego nie mówisz.

 

A kiedy mówisz…,

nie jestem głuchy,

ale diabli wiedzą co.

Wiem tylko, że nie ma

co za dużo myśleć,

a co dopiero mówić.


przysłano: 24 sierpnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca