Literatura

wcale nie fanzolę (wiersz)

abojawiem

jem fasolę i pier…

dole i niedole

ale jak tu nie pier…

dzielić swojej doli

 

bo jeszcze trochę

przykręcania mi

śruby a nie wydolę

i pierdyknę w dołek


przysłano: 24 sierpnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca