Literatura

wymiar (wiersz)

Tomasz Smogór

 

nad spłowiałą katedrą krwawa łuna

to co zostało po łabędziach

rani jak kwiat głogu

i serce poprzysięgło zemstę

 

wkurwiony jak Bronson

z jedynym wymiarem w ręku

 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 25 sierpnia 2015, 21:03
"nad spłowiałą katedrą krwawa łuna

to co zostało po łabędziach rani
jak kwiat głogu i serce
poprzysięgło zemstę wkurwion(e) jak Bronson

z jedynym wymiarem w ręku"
Tomasz Smogór
Tomasz Smogór 26 sierpnia 2015, 15:23
Dzięki! Całkiem niezła propozycja. Tylko ostatni wers coś teraz nie pasuje;) Jeszcze pomyślę.
przysłano: 25 sierpnia 2015 (historia)

Inne teksty autora

krety
Tomasz Smogór
Bałwan
Tomasz Smogór
Thorgal
Tomasz Smogór
wiersz
Tomasz Smogór
Trzynastka
Tomasz Smogór
Randka
Tomasz Smogór
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca